Що таке самбука?

самбука

самбукаІталійський лікер, який має аромат анісу, називають самбукою. Існують багато різновидів самбуки. Зазвичай вона має прозорий вигляд, але є червоні та навіть темні різновиди цього напою. Самбука виготовляється із пшеничного спирту, цукру, анісу, бузинових ягід та секретного набору трав, який не розголошується.

Творцем самбуки вважають Анжело Молінарі, який у 1945 році розробив рецепт цього напою і дав йому назву Самбука. Він розпочав масове виробництво цього напою у маленькому містечку Сівітавеккіа, що знаходиться поблизу Рима. Згодом він заснував компанію, яка на сьогоднішній день є лідером по виготовленню самбуки в Італії.

Справу батька унаслідували його сини Марчело, Антоніо та Мафалда. Самбуку прийнято вживати як у чистому вигляді, так і у складі різноманітних коктейлів.

P.S. С помощью специальной программы Finebook вы узнаете как создать выпускной фотоальбом легко и быстро, а главной – самостоятельно, так, как вы это захотите.