Рецепт приготування домашньої піци

піца

піцаЦе піца в основному призначена для домашнього приготування, але не претендує на звання італійської піци, хоча не так вже й відрізняється від неї за формою. Тим не менш, піца виходить дуже смачною і ситною. А це якраз те, що потрібно для вечері!

Інгредієнти домашньої піци:

Борошно 300 гр.
Яйце 1шт.
Сіль, цукор, сода по 1/3 чайної ложки
Помідори 2 шт.Кефір 200 гр.
Мариновані гриби 200 гр.
Ковбаса 200 гр.
Цибулина 1 шт.
Болгарський перець 1 шт.
Голландський сир 200 гр.
Майонез Calve (класичний) 200 гр.

Приготування домашньої піци:

1.Муку просіяти і висипати в чисту посуд.
2.Розбийте одне яйце в круглу зручний посуд з ємністю 2-3літра, потім туди додати на кінчику чайної ложки соду, сіль, цукор.
3.Добавте в тісто 1 склянка кефіру, 200 грам борошна і замісити тісто (не руками а столовою ложкою – так зручніше і практичніше).
4.Готовое тісто покласти на круглий лист, попередньо змащений соняшниковій маслом.
5.Помідори порізати кубиками (соломкою).
6.Мариновані гриби обсмажити на середньому вогні на соняшниковій олії.
7.Ковбасу потрібно натерти на крупній тертці (або дрібно порізати).
8.Болгарскій перець ріжемо соломкою.
9.Голландскій сир натираємо та тертці.
10.Цибулю ріжемо півкільцями й обсмажуємо на попередньо розігрітій сковорідці.
11.На тісто викладаємо терту ковбасу, потім цибулю обсмажену, гриби, шар помідорів, майонез, болгарський перець, тертий сир.
12.Запікаем в духовці при температури 160 градусів 30-35хв. до золотистої скоринки.